ANKARA / KEÇİÖREN - Kardelen Anaokulu

Kardelen Anaokulu

Yeşiltepe Mahallesi Aras Cad. No 22 KeçiörenANKARA
Vizyon
Sürekli gelişen, yenilikçi, kaliteli öğrenme ortamları ve nitelikli eğitim kadrosu ile yarının büyükleri olacak çocuklarımıza en iyi eğitimi sunarak, bağımsız düşünme ve karar verme yetenekleri gelişmiş, kendine güveni tam lider olmaya aday bireyler yetiştirerek, örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.
Misyon
Geleceği şekillendirme sorumluluğunun bilincinde olarak yetişmiş öğretmenlerimiz ve anne babalarla birlikte; Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, bilgi çağının gerektirdiği donanıma sahip, kendine güvenen, ahlaki değerleri gelişmiş, ailesine, çevresine ve vatanına karşı sorumluluk duygusuna sahip, Türkçeyi güzel konuşan, sosyal becerileri gelişmiş, toplumun değerlerine duyarlı bireyler yetiştirerek örnek alınan bir kurum olmaktır.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Ulaşım
Okulumuza Kızılay´dan 415-yeşiltepe 411-aktepe otobüsleri ve Ulus´tan Çaldıran ve Aktepe dolmuşlarıyla ulaşılabilir.
Okulumuz ilçe merkezine 5 km. il merkezine 14 km uzaklıktadır.
154 öğrenci 10 öğretmen
Proje Çalışmaları
Okulumuzda´Her Sınıfın Bir Projesi Var´ , ´Değerlerimle Yaşıyorum ´ ve ´Kardelen´in Çocukları Sıfırlıyor Atıkları´ isimli okul bazında projeler yürütülmektedir.